permis scoala de soferi

Scoala de Soferi in Bucuresti

Cele mai frecvente intrebari pe care le primim de la potentialii cursanti sunt afisate in lista de mai jos. Scoala noastra de soferi se mandreste prin profesionalismul si calitatea serviciilor oferite catre cursanti.

Cat costa scoala de soferi?

Pentru categoria B preturile noastre cu toate taxele incluse (inclusiv TVA), avand costul carburantului si costul pregatirii teoretice si practice incluse, este de 820 de RON. Pentru celelalte categorii preturile variaza in functie de complexitatea si particularitatile serviciului prestat.

Lista de intrebari

Cum ma pot inscrie?

Va puteti inscrie cel mai usor sunand la numarul de telefon afisat. Va vom cere numele dvs. si in baza acestuia vom stabili o intalnire la sediul scolii noastre.

Lista de intrebari

Ce includ preturile afisate?

Toate taxele, si costurile tuturor serviciilor prestate catre student. Ele nu includ costurile conexe legate de luarea permisului de conducere, precum taxa de aplicare pentru examen, contravaloarea celor 2 poze pentru permis samd.

Lista de intrebari

Ce masini folositi?

Flota de la scoala de soferi, se compune din autoturisme Dacia Logan, Chevrolet Spark, Skoda Fabia sau Chevrolet Aveo. Puteti alege orice masina pentru lectiile practice, si orice instructor auto din oferta noastra.

Lista de intrebari

De ce sa va aleg?

Pentru ca suntem una dintre putinele scoli de soferi din Romania care trateaza pregatirea soferilor cu cea mai mare seriozitate. Lectiile noastre practice se desfasoara cu instructori intens pregatiti, iar ofertele noastre sunt constant printre cele mai convenabile de pe piata.

Lista de intrebari

Cum se programeaza cursurile?

Cursurile se programeaza in functie de disponibilitatea instructorului si a studentului. Se intocmeste un calendar flexibil care permite efectuarea orelor de condus necesare, astfel incat candidatul sa nu fie nevoit sa lipseasca de la cursurile liceului sau a facultatii, de la serviciu, etc.

Lista de intrebari

Ma puteti lua direct de acasa?

Oferim acest serviciu in limita acoperirii. Daca candidatul locuieste in sectoarele 1, 2, 3, 4 nu este o problema deosebita. El poate fi ridicat de la un punct convenit direct de instructorul auto, conducand masina de instructaj.

Lista de intrebari

Ce alte avantaje am daca va aleg?

Daca ne alegeti veti beneficia de oferte speciale si reduceri la intocmirea politei de asigurare pentru masina personala, de reduceri substantiale la serviciile de inchirieri masini, sau chiar de reduceri la achizitia unei masini dupa ce va luati permisul prin brokerii nostri specializati.

Lista de intrebari

Ce categorii pot obtine?

Momentan puteti obtine prin scoala noastra categoriile A, B, C si D. Oferim cursuri specializate si pentru cei aflati in cautarea unui permis de conducator auto profesionist. In plus oferim si servicii de simulare a examenului pe calculator.

Lista de intrebari

Ma puteti ajuta cu intocmirea dosarului?

Da. Oferim asistenta la intocmirea dosarului dar si principalele formulare tipizate care trebuiesc completate. In plus daca aveti orice alte intrebari ni le puteti adresa direct prin secretariat sau prin instructorul auto.

Lista de intrebari

Pot alege un instructor?

Desigur. Puteti alege un instructor in functie de experienta sa, de gen, de modelul masinii pe care acesta pregateste studentii dar si in functie de preferinte personale. Nu exista nici un fel de limitari in acest sens, si chiar ne incurajam studentii sa aleaga instructorul dorit.

Lista de intrebari

Cum pot obtine modele de subiecte?

Modelele de subiecte va pot fi oferite in format tiparit sau in format digital. Oferim o aplicatie de tip intranet unde un student se poate autentifica cu un username si o parola, si poate intreba diverse lucruri cu privire la grilele de examen, sau la situatii date. Un instructor auto profesionist va raspunde aceste intrebari in termen de 24H.

Lista de intrebari

Oferiti testare pe calculator?

Da, prin intermediul unei solutii software specializata care va permite sa luati un examen de test. Aplicatia va arata la final ce scor ati obtinut, unde ati gresit, ce zone teoretice pot fi imbunatatite prin aprofundarea studiului, dar si cum va clasati in raport cu ceilalti candidati.

Lista de intrebari